Betalen

IDEAL
Wat is een betaling via iDeal? Met iDeal kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af op uw eigen vertrouwde internetpagina van uw eigen bank, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw bank.

Hier kunt u een demo bekijken hoe iDeal in de praktijk werkt. Klik hier.

Indien u bankiert via Internet kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U plaatst uw bestelling en kiest voor de betaalwijze iDeal.

Houdt er rekening mee dat u bij deze betaling wel uw bankpas en identificatie nodig heeft. Houdt bij de ABN AMRO uw e.dentifier, bij de Rabobank uw Random Reader, uw GSM voor Postbank TAN of bij de SNS bank uw digipas bij de hand.

CREDIT CARD
U kunt bij ons eenvoudig met uw Credit Card (VISA, MasterCard, American Express, Maestro) betalen, wij werken hiervoor samen met Buckaroo. In een beveiligde omgeving vult u uw gegevens in en ontvangt u direct een terugkoppeling zodra de betaling geslaagd is.

Indien uw Credit Card is voorzien van een MasterCard Securecode of Verified by Visa dan heeft u een extra pincode om de betaling te verrichten. Hierdoor is betalen op het Internet nog veiliger, omdat deze code strikt persoonlijk is, vergelijkbaar met de pincode van uw bankpas.

VOORUITBETALEN PER BANK
Als u bij het bestellen kiest voor vooruitbetaling per bank dan kunt u na het plaatsen van uw bestelling de betaling verrichten.

In de orderbevestiging die u gemaild krijgt, vindt u de benodigde informatie en instructies voor het overmaken van het orderbedrag.

Bestellingen met vooruitbetaling worden pas verwerkt als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. De periode die nodig is voor de bijschrijving varieert tussen de 2 en 5 werkdagen. Dit is verschillend per bank.

Indien uw vooruitbetaling niet binnen 10 dagen bij ons is bijgeschreven zijn wij helaas genoodzaakt uw bestelling uit ons systeem te verwijderen. Een late betaling kan er bovendien toe leiden dat het moment van leveren verlaat. Wij adviseren u daarom tijdig te betalen.

PAYPAL
Wat is PayPal?
Om te kunnen betalen via PayPal is geen account bij PayPal vereist. Indien u in het bezit ben van een PayPal account, dan is het mogelijk om hiermee direct te betalen. Via Paypal kan tevens met een normale creditcard betaald worden. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd.

Voordelen PayPal:

  • PayPal garandeert een 100% veilige verificatie door het gebruik van zeer geavanceerde technieken:
  • PayPal's robuuste "proprietary risk models" beschermen creditcard betalingen door ongebruikelijke activiteiten te monitoren;
  • PayPal's technologie evalueert transacties op basis van honderden variabelen om zo direct frauduleuze transacties te kunnen onderscheppen;
  • PayPal's unieke en gepatenteerde methoden voor creditcard verificatie geven PayPal gebruikers een additionele veiligheid;
  • PayPal gebruikt krachtige encryptie methoden om informatie te versleutelen en te beschermen.

Hoe werkt PayPal?
Wanneer u heeft gekozen voor betalen via PayPal, wordt automatisch de betalingspagina van PayPal geopend. Op deze pagina kan de betaling worden afgerond. Dit kan gebeuren door in te loggen met een paypal account of direct via creditcard.

PayPal verifieert de betaling, waarna het bedrag afgeschreven wordt. Als de betaling is ontvangen zal de bestelling direct gemaakt en verzonden worden.

GIROPAY
Met Giropay kunnen Duitse rekeninghouders online aankopen doen.

BANCONTACT / MISTER CASH
Wat is Mister Cash/Bancontact - Banksys? Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

SOFORTBANKING
SofortBanking (voorheen DIRECTebanking) biedt klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en het Verenigd Koninkrijk de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. Let op: Het kan 1 tot 5 dagen duren vooraleer een SOFORT betaling definitief wordt verwerkt, hierdoor kan de uitlevering van uw bestelling vertraging oplopen. Gelieve hier rekening mee te houden.

DEHCOS CADEAUBON
Heeft u een Dehcos Cadeaubon van ons ontvangen kies dan voor deze optie. Voer de Cadeaubon-code in en klik op "Plaats bestelling". Indien het bedrag niet toereikend is kunt u eventueel nog een cadeaubon inwisselen en herhaalt u dit net zolang tot u het af te rekenen bedrag heeft bereikt. Heeft u geen cadeaubon meer, kies dan een betaalmethode om het resterende bedrag mee te betalen en klik vervolgens op "Plaats bestelling".

VVV CADEAUBON / IRISCHEQUE
U kunt uw bestellingen ook betalen met een VVV cadeaubon. U wisselt uw bon om voor een code. Deze code krijgt u per e-mail toegestuurd. De code kunt u gebruiken bij het afrekenen van uw bestelling. Voor meer informatie over het inwisselen en de voorwaarden klikt u hier.

VVV GIFTCARD
De VVV Giftcard is dé online cadeaukaart van Nederland en de makkelijke online variant van de populaire VVV Cadeaubon. Met de VVV Giftcard kunt u lekker makkelijk online shoppen en afrekenen vanuit uw woonkamer of waar dan ook. Op de betalingspagina vult u het kaartnummer en de verificatiecode van de VVV Giftcard in en klikt u op "VVV Giftcard toepassen". Het te betalen bedrag wordt vermindert met de waarde van de VVV Giftcard. Heeft u meerdere VVV Giftcards dan herhaalt u deze procedure. Is het bedrag, na het toepassen van de VVV Giftcards(s), niet toereikend? Dan dient u het restbedrag middels iDEAL of Credit Card te betalen.

FASHIONCHEQUE
Bent u in het bezit van een fashioncheque? Kies dan voor deze betaalmethode. Op de betalingspagina vult u het kaartnummer van de fashioncheque in en klikt u op "fashioncheque toepassen". Het te betalen bedrag wordt vermindert met de waarde van de fashioncheque. Heeft u meerdere fashioncheques dan herhaalt u deze procedure. Is het bedrag, na het toepassen van de fashioncheque(s), niet toereikend? Dan dient u het restbedrag middels iDEAL of Credit Card te betalen.

WEBSHOP GIFTCARD
Webshop Giftcard is de leukste én meest breed besteedbare online cadeaukaart van Nederland. Met je Webshop Giftcard kun je naar hartenlust online gaan shoppen en afrekenen.

REMBOURS
Bij een pakket of brief met betaalservice, ook wel rembours genoemd, betaalt u pas als wij de zending bezorgen. Wij overhandigen de zending aan de geadresseerde, gemachtigde of volwassen huisgenoot van 18 jaar of ouder. U kunt het bedrag van de rembourszending alleen contant en gepast betalen aan de chauffeur. De chauffeur heeft geen wisselgeld. Pinnen is niet mogelijk. De kosten voor deze verzendmethode bedragen € 15,95.

Terug

LET OP: I.v.m. verhuizing van ons magazijn worden bestellingen vanaf dinsdag 15-10-19 weer verwerkt.