Een gezonde bruine teint

Eindelijk, de lente is hier! Maar.. wat te doen met die bleke winterhuid?

Teveel zon kan gevaarlijk zijn voor onze huid en we weten allemaal dat we onze huid hier goed tegen moeten beschermen. Zelfbruiners zijn dé oplossing om op een snelle, gemakkelijke en bovenal gezonde manier een bruine teint creëren. Met vele verschillende soorten zelfbruiners op de markt kan het mogelijk moeilijk kiezen worden.

Er zijn bijvoorbeeld bruiningssprays, zoals de skin superb organic spray on bronzer. Dit is een biologische bruiningsspray; een veilig, niet-giftig alternatief zonder aerosol (drijfgas). Het bevat natuurlijke ingrediënten, waaronder een ultra-pure organische bronzer, DHA, en een extra bronzer, Erythrulose, voor een langdurige teint. De geur is heerlijk: mango geeft u het gevoel op een tropisch eiland te zijn.

Nieuw binnen de skin superb productlijn is de skin superb bronzing moussedeze bruiningsmousse bevat een natuurlijke, Ecocert gecertificeerde bronzer (DHA) dat zorgt voor een langdurige teint. Het geeft uw huid een prachtige, natuurlijke bruine kleur.
DHA (Dihydroxyacetone) is afkomstig van suikerriet of suikerbieten en zorgt ervoor dat de bovenste laag van de epidermis (opperhuid) een bruin kleurtje krijgt. DHA reageert met aminozuren uit de de laag dode huidcellen waardoor een bruiningseffect ontstaat, dit is een natuurlijke reactie.

Ook gebruikten wij een guide colour voor de bronzing mousse. De kleur van de mousse lijkt bij aanvang wat donker van kleur, maar dat zorgt ervoor dat u direct kunt zien waar u het product heeft aangebracht. De uiteindelijke kleur ontwikkelt zich binnen 4-6 uur onder de guide colour. Raadzaam is om na deze tijd te douchen zodat u de guide colour eraf spoelt en de uiteindelijke kleur tevoorschijn komt, welke lichter zal zijn dan de guide colour.

De ingrediënten: glycerine en aloë vera zorgen voor de nodige hydratatie van de huid waardoor u langer kunt genieten van uw mooie tan.

De skin superb sun kissed drops daarentegen veranderen ieder huidverzorgingsproduct in een door u op maat gemaakte zelfbruiner, zonder strepen of vlekken.
Voeg, voor een ‘sun kissed look’, eenvoudig enkele bruiningsdruppels toe aan uw favoriete Oolaboo dagcrème. Doe een hoeveelheid crème op uw hand en voeg enkele druppels toe. Hoe meer druppels u toevoegt, hoe intenser het bruiningseffect zal zijn. Gebruik 2 à 3 druppels voor een natuurlijke teint of 4 à 5 druppels voor een intensief bruine teint.

We hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet zodat u langdurig kunt genieten van uw natuurlijke tan:

Voor de bronzing mousse geldt:

 • Het mooiste effect krijgt u, als uw huid mooi glad is. Scrub daarom voor gebruik uw huid, doe dit minimaal één dag van te voren; let hierbij extra op droge plekjes op uw elleboog en knieën, dat geldt ook voor uw gezicht;
 • Scheer uw benen ook altijd minimaal één dag van te voren, doe dit niet vlak voor het aanbrengen;
 • Gebruik voor het aanbrengen geen lichaamsolie, maar smeer eventuele droge plekjes in met een crème;
 • Voor uw gezicht geldt: reinig voor het aanbrengen goed uw gezicht zodat vuil en vet verdwijnen, sluit de reiniging af met koud water zodat de poriën zich sluiten;
 • Gebruik de skin superb bronzing glove voor het streeploos aanbrengen van de mousse. De glove is gevoerd, voelt fluweelzacht aan en heeft een sterke vezel zodat deze géén pluizen achterlaat;
 • Werk van beneden naar boven voor een streeploos resultaat;
 • Gebruik het resterende voor je voeten, handen en je gezicht, deze hebben niet zoveel product nodig;
 • Breng de bronzing mousse bij voorkeur in de avond aan, laat intrekken en spoel de volgende ochtend de guide colour af;
 • Hydrateer uw huid dagelijks om zolang mogelijk van uw gebruinde teint te genieten.

Voor de sun kissed drops geldt:

 • Scrub voor gebruik uw huid, doe dit minimaal een dag van te voren;
 • Reinig voor het aanbrengen goed uw gezicht zodat vuil en vet verdwijnen;
 • Sluit de reiniging af met koud water zodat de poriën zich sluiten;
 • Voeg, voor een ‘sun kissed look’, eenvoudig enkele druppels toe aan uw favoriete Oolaboo dagcrème, doe de crème op uw hand en voeg de drops naar wens toe;
 • Gebruik 2 à 3 druppels voor een natuurlijke teint of 4 à 5 druppels voor intensief bruine teint;

Op deze manier geniet u op een makkelijke en veilige manier van een mooie gebruinde teint.

Terug naar het overzicht