Super Foodies Low Waste Cosmetics

Ontdek de Super Foodies Low Waste Cosmetics bij Nutricosmedicals.


Super Foodies omhelst, sinds de lancering in januari 2014, nog steeds waar Oolaboo voor staat, namelijk: het verzorgen van onze binnen- en buitenkant, met topkwaliteit haar- en huidverzorgingsproducten, op basis van een samenstelling rijk aan voedingsrijke ingrediënten, genaamd Super Foods!
 

De wereld om ons heen verandert snel. Zes jaar later is Oolaboo zich nog meer bewust dat we zuinig moeten zijn op onszelf en op de wereld. Anno 2021 moedigen zij daarom een waste free (afvalvrije) omgeving aan, door natuurlijke cosmetica met weinig afval te gebruiken: Super Foodies Low Waste Cosmetics. Er worden geen onnodige kartonnen productverpakkingen meer gebruikt en grotere inhoudsmaten zorgen voor minder afval, dus minder CO2 uitstoot.
 

Oolaboo gebruikt zero impact formules, 100% veganistisch, zonder parabenen, siliconen en palmolie.

 

De producten bieden maximaal resultaat, bevatten veilige ingrediënten en hebben minder impact op het milieu. Indien karton toch gebruikt wordt, is dit FSC gecertificeerd. De toegevoegde recyclesymbolen op de verpakkingen laten zien aan consument en afvalverwerking centrales hoe de verpakking gerecycled kan worden.

Met Super Foodies Low Waste Cosmetics introduceert Oolaboo de volgende nieuwe producten.

 

Bekijk de Super Foodies van Oolaboo hier

 

Terug naar het overzicht